qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
NyhedsArkiv

Lydsmagning

Torsdag den 14. oktober 2010 afholdte vi en event, en såkaldt "lydsmagning" sammen med vores samarbejdspartnere Lyd & Billede i Egtved.

Det var en aften, hvor vi havde inviteret folk til at komme og høre og se vores produkter, samtidig med at der blev præsenteret avanceret hi-fi udstyr fra Pioneer og serveret smagsprøver på spændende vine, kiks og oste fra Hennys Helseshop i Egtved.

Vi fik lejlighed til at præsentere hele vores spektrum af avancerede højttalere med kabinetter i naturlig bambus. Vi havde udvalgt en bred vifte af musik til at demonstrere de lydmæssige kvaliteter. Tilhørerne kommenterede at de sjældent havde hørt de enkelte musikinstrumenter træde så tydeligt frem. Alt i alt en meget positiv respons og bestemt noget vi gør igen.

Du kan se billeder fra lydsmagningen her

 

Quali-Fi - lyd for feinschmeckere

Quali-Fi er en dansk virksomhed, som er specialiseret i at producere fuldtonehøjttalere i avancerede kabinetter med grønne materialer og fremstillingsmetoder. Lydoplevelsen er enestående i dens detaljerigdom, nuancering og tre-dimensionale perspektiv.

Designfilosofien bag er en blanding af gamle principper udviklet af lydpionerer i første halvdel af det 20. århundrede og den nyeste teknologi indenfor højttalerdesign og bæredygtighed.

Horn drevet af en enkelt fuldtone-enhed frembringer en rigt nuanceret lydgengivelse med stor klarhed, dynamik og dybde. Samtidig er de utrolig effektive og kan drives med et langt mindre energiforbrug, det bevarer også detaljerigdommen optimalt. Andre af vore kabinetter kommer tæt på med enklere virkemidler.

Dermed skaber Quali-Fi enestående lytteoplevelser uden at gå på kompromis med den bæredygtige tankegang, som er grundlaget for al vores arbejde og filosofien bag virksomheden – ren lyd, ganske enkelt.

 Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter