qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forside Sådan køber du

Sådan køber du

Quali-Fi sælges direkte fra produktionen. Vi har lytterum i Trekantområdet og i Nordsjælland, hvor interesserede kunder kan opleve den gode lyd og designet. Vi optræder på events med vores "lyttesmagning" og arrangerer specielle arrangementer sammen med samarbejdspartnere. Man kan dog også bestille on-line hos vores samarbejdspartner www.greentechcenter.werkshop.dk

Alle højttalere færdiggøres individuelt efter ordre og leveres direkte på den ønskede adresse. Vores normale leveringstid på lagervarer er 8 dage fra bestilling, for øvrige produkter er det 30 dage. Vi giver købelovens 2 års garanti mod materiale og konstruktionsfejl til private og 1 år til firmaer og organisationer.

Quali-Fi hjælper gerne med vejledning og teknisk assistance i forbindelse med installation af dit udstyr. Vi giver også gerne råd om optimal placering af højttalerne i forhold til den typiske lyttesituation, rummets dimensioner og indretning, forstærkere og andet elektronik.

Har du spørgsmål eller behov for vejledning angående valg af højttalersystem, så tøv ikke med at kontakte os på (+45) 6168 9118 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter