qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forside Vedligehold

Vedligehold

Vore højttalere er også et indretningselement i stuen eller lytterummet - et møbel i organiske materialer. Som alt andet skal disse også vedligeholdes.

Vedligeholdelse af kabinetter i bambus

Vore kabinetter er behandlet med bivoks fra den danske producent Trip Trap. For at bevare den smukke lød er det en god idé at efterbehandle med samme bivoks.

Voksen smøres på med en blød klud og efterpoleres efter nogle minutter med en ren og blød klud. Da materialet er naturligt og organisk kan det godt variere fra kabinet til kabinet, hvornår det er passende at efterbehandle. Hvis højttaleren er udsat for direkte sollys, vil det udtørre bambussen hurtigere. Hvis bambussen ikke længere føles silkeagtig at røre ved, eller der er lysere pletter, så er det tid til at give kabinettet en gang voks igen.

Vi kan levere et vedligeholdelsessæt med bivoks, klud og fint sandpapir, hvis kabinettet skulle få mindre ridser.

Behandling af højttalerenheder

Højttalerenhederne fra Markaudio er delikate præcissionsinstrumenter, de skal behandles med omhu. Navnlig den ultratynde aluminiumsmembran kan nemt beskadiges, den må ikke berøres.

Hvad gør man så, hvis der samler sig støv på enhederne? Det bedste er at bruge en gammeldags helt blød fjerkost. Hvis noget sidder mere fast, kan man MEGET forsigtigt bruge en blød fugtet klud til at fjerne evt. partikler.

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter