qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
hiQ højttalere

Design, æstetik og akustisk kvalitet

hiQ designlinien har kabinetter i bambus, der er et enestående bæredygtigt materiale. Påvirkningen af jordens økosystem er en meget positiv bivirkning ved vores brug af bambus. For det er plantens akustiske og æstetiske kvaliteter der gør den til det oplagte materialevalg til højttalerkabinetter.

Ved fremstillingen af de plader vi anvender til vores kabinetter flækkes bambusrørene i stave, hærdes og lamineres horisontalt. Resultatet af lamineringsprocessen er en bambusplade som i sig selv er utrolig lyddød og dermed resonansdæmpende i langt højere grad end de materialer der normalt anvendes til fremstilling af højttalere.

Med hjælp fra den nyeste CNC-teknologi og dygtige håndværkere udnytter vi bambusplantens naturlige skønhed i enkle og smukke kabinetter der trækker tættere forbindelser til skulptur- og møbelkunst end traditionel audiodesign.

Den enkle rene linier i kabinetterne kombineres med fuldtone højttalerenheder af højeste kvalitet.  Fuldtoneenhederne deltajerer lyden utroligt og fylder rummet på en måde, der sjældent matches. Igen er den enkleste løsning ofte den optimale

Hos Quali-Fi mødes auditiv- og visuel oplevelse i ét værk som forener bæredygtighed, æstetik og akustisk kvalitet. Uden grænser. Uden kunstige opdelinger. Uden filter.

Vores hiQ produkter omfatter:

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter