qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error: GD2 library does not support JPG!

Liszt

Udskriv

Nyt familiemedlem i HiQ linien, en lille desktop højttaler kaldet Liszt med den nye Alpair enhed.

Mark Fenlon konstruerede den nye version af Alpair 6M højttalerenheden i slutningen af 2010, nok en af de bedste 3" enheder, der findes på nuværende tidspunkt. Alpair 6 fås i både en metal og en papir version, Alpair 6M og Alpair 6P. Vi valgte at designe et kabinet til den i  samme stil som Chopin, resultatet blev Liszt efter komponisten Frans Liszt (kig her...)

Liszt er som Chopin stort set et traditionelt basrefleks kabinet med en "high-aspect" port i bunden af kabinettet. Liszt fås med enten Alpair 6M eller med Alpair 6P. Alpair 6M enheden er lidt mere rund og varm i lyden en Alpair 7, Alpair 6P er ekstremt detaljeret og analytisk.

Liszt med Alpair 6M er derfor velegnet til at lytte til på kort afstand (nearfield), ligesom dens dynamik passer fint, hvis ens musikmateriale er MP3 filer, der ofte er komprimerede rent lydmæssigt.

Liszt med Alpair 6P er til højkvalitets indspilninger, brug den med en god forstærker, måske endda en rørforstærker og man kan nyde de fine detaljer af instrumenter og vokalister.

Liszt's lydbillede er rent og klart, med et meget tydeligt stereoperspektiv, der er naturligvis ikke helt så meget eller så dyb bas som i Chopin, men fuldt tilstrækkeligt til normal lydstyrke i en stue.

Liszt med Alpair 6M er en perfekt all round højttaler, der ikke stiller store krav til forstærkeren, den går fint sammen med den lille Scythe Kama Bay AMP mini (kig her...), de to tilsammen giver et perfekt sæt til PC'en. Da den samtidig kun fylder meget lidt, kan den passes ind i de fleste miljøer. Liszt er 36 cm høj, 15 cm bred og 16 cm dyb.

Liszt er for dem, der foretrækker det klassiske udseende af en højttaler eller som kun har lidt plads til rådighed. Med det smukke bambus design er den også en fornøjelse at se på.

Tekniske detaljer:

Ohm/Watt/dB 3,8/15(30)/86
Størelse (H*B*D) 36,0*15,0*16,0
Frekvens/Hz 52-20.000

Klik på billederne i galleriet

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter