qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error: GD2 library does not support JPG!

Strauss

Udskriv

Strauss kommer tættest på det oprindelige forbillede fra EPI. Vi kiggede også på Castle Howard højttaleren (et nu udgået engelsk kvalitetsmærke), der netop havde en højttalerenhed, der stråler opad.

Strauss er præcist dobbelt så dyb indvendig som Mozart. Med de to enheder kan den naturligvis levere det dobbelte lydtryk. Æstetisk har den selvfølgelig et mere bastant udtryk med sit næsten kvadratiske tværsnit. Normalt skal Strauss ikke placeres direkte op ad en bagvæg, men stå lidt frit i rummet. Strauss er 85 cm høj, 22,5 cm bred og 22,5 cm dyb.

Lydmæssigt har vi været lidt frem og tilbage med, hvad der var denne konstruktions specielle fortrin. Konklusionen er at vi nu standardmæssigt leverer Strauss med to Omnes BB4.AL, der er den europæiske version af Markaudios CHR70 enhed. Grunden til dette er, at denne enhed ikke har helt samme spredning og tredimensionale egenskaber som Alpair 7, den er mere direkte strålende, og det er faktisk en fordel i denne konstruktion, hvor den ene enhed stråler opad.

Strauss er egnet til mere storladne orkesterværker, rock eller pop, hvor den helt mikroskopiske nuancering af Mozart eller Bach ikke nødvendigvis er en fordel. Strauss klarer som sagt også et større lydtryk. Vi kan dog per specialordre også levere Strauss med Alpair 7 eller CHP70, som er en speciel blød og rund højttaler enhed fra Markaudio med papirmembran.

For tiden ikke på lager.

Klik på billederne i galleriet

 

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter