qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
hiQ højttalere Händel familien
Error: GD2 library does not support JPG!

Händel Familien

Händel højtalerfamilen er den seneste serie udviklet af Qualifi. Idéen bag dem opstod ved at lytte til ældre transmissionline højtalere og opdage at bassen i disse havde en overraskende præcision og tydelighed. Samtidigt eksperimenterede vi med Open Baffle basgengivelse og kom frem til den konklusion, at en stor del, af den oplevelse de lavere oktaver af musiken giver, afhænger af højtalerens impulskarateristika. Lytterens oplevelse afhænger ikke kun af frekvensgangen men ligeså meget af, hvordan trykbølgerne udvikler sig de første 10 til 20 millisekunder.

Efter lidt computersimulation blev det tydeligt at Markaudio's linje af af højtalerenheder er ideel til forskellige variationer over transmissionline højtalere. Det er let at få en god bas ud af højtalerenhederne og TL Kabinetterne giver en rigtig god impulsgengivelse. Gennem forskellige målinger fandt vi også ud af, at et rimeligt smalt kabinet producerede en meget jævn mellemtone uden nogle graverende frekvensdale eller toppe. Händel familien fås med alle Alpair enhederne, den består af to hovedmodeller og to ekstra til hjemmebiograf anvendelser.

 

Fælles træk ved Händel serien

Alle medlemmerne af Händel familen kan bestilles i forskelligt materiale med forskellige overfladebehandlinger, de kan bestilles i forskellige farver og med forskellige lakeringer. De kan desuden alle leveres i vores silkebløde bambus, som den Händel Compact 6P, der er afbildet her. Specielle færdigbehandlinger som stof eller andre materialer kan leveres på forespørgsel.

Händelfamiliens evne til at blive tilpasset forskellige omgivelser er ideel til de, der gerne vil have deres lydudstyr til at passe præcist til boligindretningen. Alle Händel højtalerne har den unikke tre-dimensionelle og detaljerede lyd. Deres basgengivelse varierer med størrelserne og kan således også passe til de flestes smag.

Klik på billederne i galleriet

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter