qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Quali-Fi - lyd for feinschmeckere

Quali-Fi er en dansk virksomhed, som er specialiseret i at producere fuldtonehøjttalere i avancerede kabinetter med grønne materialer og fremstillingsmetoder. Lydoplevelsen er enestående i dens detaljerigdom, nuancering og tre-dimensionale perspektiv.

Designfilosofien bag er en blanding af gamle principper udviklet af lydpionerer i første halvdel af det 20. århundrede og den nyeste teknologi indenfor højttalerdesign og bæredygtighed.

Horn drevet af en enkelt fuldtone-enhed frembringer en rigt nuanceret lydgengivelse med stor klarhed, dynamik og dybde. Samtidig er de utrolig effektive og kan drives med et langt mindre energiforbrug, det bevarer også detaljerigdommen optimalt. Andre af vore kabinetter kommer tæt på med enklere virkemidler.

Dermed skaber Quali-Fi enestående lytteoplevelser uden at gå på kompromis med den bæredygtige tankegang, som er grundlaget for al vores arbejde og filosofien bag virksomheden – ren lyd, ganske enkelt.

 

Ny forhandler i Norge

Vi er rigtig glade for at Analog Hi-Fi i Sandefjord i Norge har valgt at forhandle vore produkter i Norge.

Stig Cederborg fra Analog Hi-Fi siger: "I Norge går vi meget op i kvalitet og gode naturlige materialer, Quali-fi produkterne passer perfekt til mange nordmænds ambitioner for deres lydanlæg. Vi er også fascinerede af den rene og klare lyd, der kan opnås med kalitetsfuldtoneenheder som Mark Audio produkterne, hvorfor vi også sælger disse enheder til gør-det-selv folket i Norge i samarbejde med Quali-Fi".

Analog Hi-Fi har også egne fine produkter, som vi vil introducere på det danske marked, læs mere her...

 

Nyt medlem af Händel Familien

Quali-Fi har tilføjet et ny medlem til Händel Familien: Händel Horn 6, den fås både med metal og papir membran

MarkAudio's version med papirmembran af deres mindste Alpair 6 højttalerenhed, er uovertruffen i detaljerigdom. Sammen med en velafrundet forstærker uden en hidsig diskant og gode indspilninger, er der ikke noget der slå denne højttaler i nuancering.

Händel Horn 6 er et noget mindre kabinet end vores klassiske Händel Horn 7, kabenettet er meget slankt og elegant.

Händel Horn 6 har den unikke tre-dimensionelle og detaljerede lyd som kendetegner alle vore højttalere. den lille 6P er  fantastisk nuanceret men også afslørende, 6M levers på bestilling. Begges basgengivelse er suveræn for størrelsen og når ned til 40 Hz.

Læs mere om Händel familien her... og om Händel Horn her...

 

Om bambus og bæredygtighed

Quali-Fi højttalere er fremstillet på bæredygtige principper. Grundmaterialet i vores hiQ og bassQ kabinetter er bambus, bambusstave som lamineres til en superstærk plade ved hjælp af miljøvenlig lim. Alle kabinetter efterbehandles med en økologisk bivoks, der beskytter overfladen og bringer bambusvedets naturlige, varme farvespil og smukke lød yderligere frem.

Læs mere…
 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter