qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

SanDisk

Sansa Clip+ - SanDisks lille kompakte musikafspiller. Den kan afspille mange forskellige audioformater bl.a. FLAC  (tabsfri komprimering af musik) samt naturligvis de gængse formater. Den har op til 15 timers batteri, den har microSDHC kort og kommer med indbygget FM radio og mikrofon. Først og fremmest fremhæve vi den afspiller fordi den levere så god lydkvalitet, den har simpelt hen en meget bedre DAC end de fleste konkurrenter. Hvis man har gemt sin musik i FLAC formatet og afspiller den med denne afspiller, så er det stort set på niveau med en god mellemklasse CD-afspiller.

Læs mere her...

Forhandlere af Sansa Clip+ kan findes her...

Man kan med stor fordel installere open source afspiller software RockBox - fordelene er bl.a. bedre understøttelse af FLAC, længere batterilevetid og flere lydindstillinger. RockBox kan hentes her... hvor du også kan finde installationsvejledninger.

 

Sansa Clip Zip - er stort set identisk med Clip+, den er en lidt nyere model, der har microUSB stik, som alle moderne mobiltelefoner har. Den har ligeledes farveskærm og kan vise cover art.

Læs mere her...

Sansa Clip Zip find en forhandler her...

Du kan med stor fordel installere open source afspiller software RockBox - fordelene er bl.a. bedre understøttelse af FLAC og flere lydindstillinger. RockBox kan hentes her... hvor du også kan finde installationsvejledninger.

 

 

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter