qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forside Nyheder
Nyheder

Ny forhandler i Norge

Vi er rigtig glade for at Analog Hi-Fi i Sandefjord i Norge har valgt at forhandle vore produkter i Norge.

Stig Cederborg fra Analog Hi-Fi siger: "I Norge går vi meget op i kvalitet og gode naturlige materialer, Quali-fi produkterne passer perfekt til mange nordmænds ambitioner for deres lydanlæg. Vi er også fascinerede af den rene og klare lyd, der kan opnås med kalitetsfuldtoneenheder som Mark Audio produkterne, hvorfor vi også sælger disse enheder til gør-det-selv folket i Norge i samarbejde med Quali-Fi".

Analog Hi-Fi har også egne fine produkter, som vi vil introducere på det danske marked, læs mere her...

 

Hvad Michael Gruber fra Østrig siger

Michael Gruber fra Klagenfurt i Østrig fandt vores Händel Compact højttalere på nettet og bestilte et par direkte. Her er hvad han skriver:

Dag 1: "The speakers arrived and are burning in. Already I am very impressed. They already sound great! Thanks Michael"

Dag 8: "The Händels get better and better. I am really impressed. And my wife likes the beauties too ;-)) - Best regards Michael"

Dag 19: "22 [tu:tu:] amplifier and Qualifi Händel! Perfect sounding and beautiful combination :-)) - Michael"

Dag 24: "After several tries: the final setup! Thanks a lot! Michael"

 

Händel Horn 10

Händel Horn 10 fås både med metal og papir membran, den anvender MarkAudio's seneste version af deres klassiske Alpair 10 højttalerenhed. Der er udover en forbedret metalmembran også en version med en super opløsende papirmembran. Vi har svært ved at høre forskel på denne og så storebror Alpair 12P, ekstrem dynamik og hastighed i transienter og en effektivitet, der nærmer sig 90 dB.

 

Händel Horn 10 er et noget mindre kabinet end Händel Horn 12, æstetisk har vi fundet nogle meget harmoniske dimensioner på kabinettet. Haendel Horn 10 vil være en pryd i enhver stue, de leveres som standard i bambus og i sort eller hvid lak på bestilling.

Händel Horn 10 har den unikke tre-dimensionelle og detaljerede lyd som kendetegner alle vore højttalere. 10P er  fantastisk nuanceret men også afslørende, 10M er en storebror til Alpair 7 og leverer mere lydtryk og dybere bas. Begges basgengivelse er suveræn og kan trimmes til det rum, de står i.

Læs mere om Händel familien her... og om Händel Horn her...

 

Nyt medlem af Händel Familien

Quali-Fi har tilføjet et ny medlem til Händel Familien: Händel Horn 6, den fås både med metal og papir membran

MarkAudio's version med papirmembran af deres mindste Alpair 6 højttalerenhed, er uovertruffen i detaljerigdom. Sammen med en velafrundet forstærker uden en hidsig diskant og gode indspilninger, er der ikke noget der slå denne højttaler i nuancering.

Händel Horn 6 er et noget mindre kabinet end vores klassiske Händel Horn 7, kabenettet er meget slankt og elegant.

Händel Horn 6 har den unikke tre-dimensionelle og detaljerede lyd som kendetegner alle vore højttalere. den lille 6P er  fantastisk nuanceret men også afslørende, 6M levers på bestilling. Begges basgengivelse er suveræn for størrelsen og når ned til 40 Hz.

Læs mere om Händel familien her... og om Händel Horn her...

 

Special udgave af Händel Horn

I en kort periode har vi igen denne special udgave af Händel Hornet til salg. I forbindelse med et projekt blev der produceret nogle ekstra kabinetter i birkekrydsfiner. Vi sælger disse enten i rå krydsfiner, så man selv finpudser og færdiggør med olie, lak eller maling eller færdiggjort med sort olie, men højttalerne er fuldt færdigsamlede og testede med de avancerede Alpair 7 fuldtoneenheder. Prisen er DKK 7.500 inkl moms for et sæt færdiggjort i sort olie og DKK 5.500 inkl. moms for et ubehandlet sæt.

 

Læs mere…
 Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter