qualifi.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error: GD2 library does not support JPG!

Wagner

Udskriv

Vores flagskib er Wagner, et dobbelthorn på ca  200 liter, der måler 180 cm i højden med Markaudios Alpair 12, en 8” enhed der bryder adskillige barrierer i design af højttalerenheder, læs mere her...

Vi ville gerne have den ultimative højttaler på programmet og kiggede naturligt på Alpair 12 med dens ekstreme dynamik og detaljerigdom. Vi diskuterede med Scott Lindgren fra Woden Design i England og valget faldt på et stort specialdesignet dobbeltmundet horn efter Olson-Nagaoka princippet, hvor hornet udgøres af en række rektangulære kamre i serie med hinanden fra højttalerenheden frem til åbningen. Scott har lagt al sin erfaring og kreativitet i grundkonstruktionen, og vi har arbejdet længe med at få dæmpet hornet rigtigt så et naturligt lydbillede opnås.

Designet med de to hornåbninger over hinanden giver et helt specielt lydbillede på grund af at lydbølgen i det område hvor hornet forstærker lyden næsten får form af en cylinder der udvider sig. Der er tale om virkelig stor lyd, men højttaleren kræver også et rum på mindst 30-40 m2 og en lytteafstand på en 4-5 meter for at komme til sin ret. Når det så er opfyldt, så er der ikke noget, der slår denne konstruktion - uanset pris - med hensyn til nuancering og rumfylde.

Wagner egner sig til stor klassisk musik og liveoptagelser, hvor man på hidtil uhørt vis fornemmer original rummets akustik. En af vore reference CD’er er Leonard Cohens koncertoptagelse fra London, den voldte os mange problemer. I lang tid var vi ikke tilfredse med lyden, det lød som om Mr. Cohen havde hovedet i en spand, når han sang. En speciel dæmpning af den sidste bøjning i hornet løste problemet.

 

For tiden ikke på lager.

Klik på billederne i galleriet

 

Dansk (DK)

NyhedsbrevModtag HTML?

On line shop

Køb vore produkter og løse højttaler enheder i den grønne on-line shop
GreenTechCenter